Pajzsmirigy betegségek kezelése

Negatívak a leletei, de tünetei fennállnak - ingerlékenység, hajhullás, hízás vagy fogyás, alvászavar, fáradékonyság, rossz közérzet, pulzuszavar, meddőség, izzadékonyság mind-mind pajzsmirigy problémára utalhat, keressen bennünket!


Az elváltozások korai észlelése a komoly problémák elkerülése szempontjából különösen fontos!

EAV-diagnosztikával  megállapítható a pajzsmirigy rendellenes működése, még mielőtt a leletek pozitívvá válnának, nagy biztonsággal meg tudjuk mondani, hogy alul-vagy túlműködés áll-e fent.

megállítjuk a folymatot, és ezáltal el tudjuk kerülni a gyulladás kialakulását, a gyógyszeres kezelést.

a vizsgálat során ki tudjuk mutatni a szervezetében gyulladást okozó baktériumok, vírusok, gombák jelenlétét, és azok működését homeopátiával, izopátias szerekkel megszüntetjük, ezáltal hatékonyabbá tesszük az immunrendszer működését.

a pajzsmirigybetegség következtében kialakult  lelki problémákon homeopátiával, kineziológiával próbálunk segíteni.

Táplálékkiegészítőkkel, étrendbeli tanácsokkal segítünk a kialakult súlyproblémák megoldásában, a tápanyagok hiányainak, különös tekintettel a jódhiány kezelésében.


Szelíd gyógymódokkal, mellékhatások nélkül!


A pajzsmirigy szerepe:

A pajzsmirigy két hormont termel: az egyik a tiroxin (T4), a másik a trijód-tironin (T3). A pajzsmirigyhormonok a szervezet összes sejtjének aktivitását szabályozzák.

A sejtek oxigénfelvételét segítik elő, ezáltal az alapvető tápanyagok sejtszintű hasznosulását szabályozzák. A pajzsmirigyhormonok képzéséhez elengedhetetlenül fontos a jód.

Nem megfelelő jódbevitel esetén az újszülött IQ-ja 20 százalékkal volt alacsonyabb! Ha viszont a betegeknek "feleslegesen" jódot vittek be, akkor az pajzsmirigygyulladást, spontán vetélést, esetleg túlműködést váltott ki. A fentiek alapján világosan látható, hogy a pajzsmirigy működésének tisztázása a családtervezés alapja kellene, hogy legyen!

A pajzsmirigy leggyakoribb megbetegedései:

Az elsődleges pajzsmirigy alulműködés:

Az arc érzelemszegény, a hang rekedt, a beszéd lassú, az arc és a szem környéke megduzzad. Néha jelentős a beteg hideg-intoleranciája, a szemhéj lóg, a haj és szőrzet gyér, durva, száraz; a bőr is durva, száraz tapintatú, vastag, lemezesen hámló.

Mérsékelt testsúlynövekedés jelentkezik, a koleszterinszint emelkedhet. A beteg feledékeny lesz, fokozatosan a személyisége is megváltozik, egyesek depressziósnak tűnnek.

A elsődleges pajzsmirigy túlműködés:

A mirigy megnagyobbodása, az emelkedett pulzus, a meleg, sima, nedves bőr, a remegés, a szemtünetek, a pitvarfibrilláció, a pszichés feszültség és a fokozott aktivitás, az intenzív izzadás, a meleg-intolerancia, a kifáradási hajlam, a megnövekedett étvágy, a súlycsökkenés, az alvászavar, a gyengeség és a fokozott bélmozgás (olykor hasmenéssel).

A pajzsmirigy-túlműködés kialakulhat gyulladás, autoimmun betegség, jódtúladagolás és gyógyszer mellékhatásként.

Hashimoto-Thyroiditis:
Bejelentkezéshez kérjen időpontot: 06 (30) 651 2686 vagy 06 (1) 782 8583
Ha kérdése van:
Email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Látogatottság

Oldalainkat 43 vendég böngészi

Simple File Upload v1.3

Uploading...
Please Wait!
Choose a file to upload
 
Refresh Captcha
Code: