Krónikus fáradtság kezelése

A krónikus fáradtság-szindróma a mai kor emberének jellegzetes problémája, melynek okait folyamatosan kutatják. Elsősorban a 20 és 50 éves kor közötti embereket érinti, és másfélszer gyakoribban fordul elő nőknél.

Hogyan kezeljük betegeinket?

Először az EAV-diagnosztika segítségével kizárjuk azokat a betegségeket, melyek hasonló tünettel járnak, mint pl. a pajzsmirigybetegség.

A krónikus  fáradtság-szindróma diagnózisa akkor mondható ki, ha semmilyen más ok nem derült ki, beleértve a gyógyszerek mellékhatásait is.

A vizsgálat során felderítjük az energetikai zavarokat, mérjük a szervezet energiaszintjét, illetve az egyes meridiánok energiáját is.

A mérés során meghatározzuk a vitamin- és ásványi anyagok hiányát, a toxikus terheltséget, a vírus-, baktériumfertőzöttséget, valamint az elektromos terhelést.

Teszteljük, hogy melyek azok a homeopátiás, izopátiás szerek, amik eredményesek a kezelés során.

Keressük azokat a lelki tényezőket, melyek súlyosbíthatják a fáradtságot, szükség esetén a kezelés kiegészíthető kineziológiával is.

Javaslatot teszünk táplálékkiegészítők, Schüssler sók, vitaminok szedésére is.

Lehetséges kiváltó okok:

Vashiányos anaemia, genetikai eredet, allergiás betegség, alacsony vércukorszint, legyengült immunrendszer, hormonális rendellenesség, alacsony vérnyomás, csökkent agyi vérátáramlás, az étrendben egyes tápanyagok hiánya, tartós vagy hirtelen erős stressz.

Egyes vírusok  (Epstein-Barr-, rózsahimlő-, herpesz-, illetve HIV-vírus) okozta fertőzés meggyorsíthatja a tünetek megjelenését.

A számos ok közül azonban egyik sem vonatkoztatható az összes esetre.

Panaszok, tünetek:

Nagyfokú fáradtság, koncentrációképesség-csökkenés, torokfájás, duzzadt, fájdalmas nyaki- és hónalji nyirokcsomók, izomgyengeség, ízületi fájdalom, fejfájás, alvászavar, extrém kimerültség jellemzi a kórképet.

Számos egyéb panasz is szerepel a tünetek közt, melyek azonban nem tartoznak az elsődleges jelek közé: hasi fájdalom, alkohol túlérzékenység, felfúvódás, krónikus köhögés, hasmenés, zavartság, száj- és szemszárazság, fülfájás, szabálytalan pulzus, állkapocsfájdalom, reggeli merevség, hányinger, éjszakai izzadás, depresszió, irritábilis bélszindróma, szorongás, pánik, szapora légzés, testtömeg-növekedés.

Néhányan teljesen kigyógyulnak a betegségből, másoknál viszont időről időre visszatérnek a kínzó tünetek.
Bejelentkezéshez kérjen időpontot: 06 (30) 651 2686 vagy 06 (1) 782 8583
Ha kérdése van:
Email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Látogatottság

Oldalainkat 9 vendég böngészi

Simple File Upload v1.3

Uploading...
Please Wait!
Choose a file to upload
 
Refresh Captcha
Code: