HPV - Humán Papilloma vírus kezelése

A rosszindulatú daganatok legalább 20 százalékát vírusok okozzák.

A HPV, azaz a Human Papilloma Vírus, amely ma az egyik leggyakoribb szexuális úton terjedő kórokozó.


Hogyan gyógyítjuk betegeinket?

EAV-diagnosztika segítségével megállapítjuk, hogy megfertőződött-e a szervezet a HPV-vel.

Meghatározzuk azokat a homeopátiás, izopátiás szereket, melyekkel elérhető a gyógyulás.

Javaslatot teszünk olyan táplálék-kiegészítők szedésére, melyek megerősítik az immunrendszert.


A Human Papilloma Vírusról átalában:

A humán papillóma vírus nem egyetlen kórokozó, hanem vírusok egész családja, amelyek csak a hámsejtek magjában képesek szaporodni.

Eddig több mint 100 ismert típusát azonosították, melyek csak emberekben okoznak fertőzést.

A HPV-fertőzések 90%-a immunválaszunk segítségével 2 év alatt meggyógyul. A fertőzöttek 5-10%-nál azonban tartós fertőzés alakul ki.

Mivel a vírusfertőzés legtöbbször tünetmentes, a legtöbb férfi és nő nem tud arról, hogy a kórokozót hordozza.

Ha a kórokozót a szervezet legyőzi, az immunrendszer emlékszik a fertőző HPV-típusra, és meggátolja az azonos fajtával való újbóli fertőzést.

Mivel azonban a HPV-nek számos eltérő változata van, az egyikkel szembeni immunitás kialakulása nem nyújt védelmet egy újabb, másik típussal való HPV-fertőzéssel szemben.


Milyen megbetegedéseket okoz a HPV?

Leggyakoribb a közönséges szemölcs, mely tipikusan a kéz-és lábujjakon jelenik meg. A HPV okozta futószemölcs arcon, esetleg a kézhátakon jelentkezik, apró, rendkívül lapos, bőrszínű növedékek formájában.

A nemi szervi szemölcs, a kondilóma kellemetlen, időnként fájdalmas elváltozás a külső nemi szerveken, a hüvelyben vagy a méhnyakon. Ez az elváltozás szexuális együttlét alkalmával továbbfertőzi a partnert, ugyanakkor visszafertőzheti önmagát is.

A szexuálisan aktív népesség közel 80 százaléka találkozik élete során a HPV-vel. A férfiak 64%-a vírushordozó. Ez azt jelenti, hogy aki szexuális kapcsolatot létesít, jó eséllyel ki van téve ennek a vírusnak.

A nyálkahártyákba hatoló kórokozók - különböző eséllyel, de - rosszindulatú daganatos megbetegedéseket is előidézhetnek, akár évtizedekig tartó lappangási idő után, mert egyéb külső tényezők is szükségesek a daganat kialakulásához.

Vizsgálatok kimutatták, hogy a méhnyakrák több mint 90 százaléka összefügg a humán papillóma vírussal. Egyes típusok a férfiaknál hímvesszőrákot, illetve végbélrákot okozhatnak. A HPV az orális szex révén nem csak a nemi szerveken okozhat elváltozást.


A férfiak és a HPV

A HPV-fertőzött férfiak többsége tünet- és panaszmentes. Bizonyos HPV-típusok azonban nemi szervi szemölcsöket okozhatnak. Más típusok hímvessző, illetve végbélrákot okozhatnak. Azok a típusok, melyek nemi szervi szemölcsöket okoznak, nem azonosak a hímvessző- illetve a végbélrákot előidéző típusokkal. Ha a férfi fertőzött, feltehetően a partnere is fertőzött.

Vigyázzon partnerére, hiszen a HPV-fertőzés női partnernek való átadása növelheti a méhnyakrák kialakulásának kockázatát.

A genitális területen megtalálható HPV-típusokat általában nemi érintkezés során adják át. A kézen vagy a lábon szemölcsöt okozó fajtái nem okoznak genitális szemölcsöt vagy elváltozásokat a méhnyak sejtjeiben, és a genitális típusok általában nem terjednek túl a genitáliák területén.

A genitális HPV-t általában fertőzött személlyel folytatott nemi érintkezés során, közvetlen bőrkontaktus útján lehet szerezni. Mivel a vírusfertőzés legtöbbször tünetmentes, a legtöbb férfi és nő nem tud arról, hogy a kórokozót hordozza.

Azok a partnerek, akik csak egymással élnek nemi életet, valószínűleg nem adogatják oda-vissza ugyanazt a vírust.


Bejelentkezéshez kérjen időpontot: 06 (30) 651 2686 vagy 06 (1) 782 8583
Ha kérdése van:
Email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


Látogatottság

Oldalainkat 27 vendég böngészi

Simple File Upload v1.3

Uploading...
Please Wait!
Choose a file to upload
 
Refresh Captcha
Code: