Herpesz kezelése

Hogyan gyógyítjuk betegeinket?

EAV-diagnosztikával felderítjük, van-e esetleges immungyengeség a háttérben, pontosítjuk a szervezetben lévő gócokat, és azt is feltárjuk, mi okozza ezeket, meghatározzuk azokat a kórokozókat melyek gyakran felülfertőzik a herpeszt.

Meghatározzuk, hogy melyek azok a homeopátiás, izopátiás szerek, melyekkel megakadályozzuk a tünetek újra fellángolását.

Beszélgetéseink során feltárhatók azok a párkapcsolati, lelki konfliktusok, mely e betegség hátterében állhatnak.

Javaslatot teszünk szükség esetén olyan táplálékkiegészítők szedésére, melyek erősítik az immun- és idegrendszert egyaránt.

A kezelés kitartó figyelmet igényel, érdemes a tünetek elmúlása után is homeopátiás kúrát alkalmazni a pozitív eredmény érdekében.


A herpeszről általában:

A herpesz vírus okozta betegség. Többnyire ártalmatlan, viszont makacsul visszatérő, fájdalmas ezért meglehetősen kellemetlen.

A fertőzés emberről emberre, illetve egyazon embernél az egyik testtájról a másikra terjedhet át. A fertőzés után a vírus már nem tűnik el a szervezetből.

Kiválthatja láz, hormonális változás, napsütés, stressz stb., de sokszor jöhet minden előzmény nélkül.

A száj körüli herpesz hólyagcsoport formájában jelenik meg az ajak szélén vagy az orr körül.

Első tünete a bőrpír és a viszkető érzés. Ezután kis területen égő, viszkető érzéssel járó fájdalmas, váladékozó hólyagocskák jellemzik.

A folyadékkal telt hólyagocskák kezelés nélkül is leszáradnak, és a betegség 8-10 nap alatt nyom nélkül gyógyul.

A nemi szerveken megjelenő fertőzés, nemi aktus során terjed. A nemi szerveken és környékükön előbukkanó apró hólyagok néhány nap múlva nagyobb hólyagokká egyesülnek, ezután 7-20 nap alatt gyógyuló, heges fekélyekké változnak.

Megelőzésükben nagy szerepe van az óvszerhasználatnak, illetve az alkalmi nemi kapcsolatok kerülésének.Bejelentkezéshez kérjen időpontot: 06 (30) 651 2686 vagy 06 (1) 782 8583
Ha kérdése van:
Email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Látogatottság

Oldalainkat 40 vendég böngészi

Simple File Upload v1.3

Uploading...
Please Wait!
Choose a file to upload
 
Refresh Captcha
Code: