Elhízás kezelése

Az elhízás járványszerű méreteket ölt, a tíz legsúlyosabb betegség közé sorolják és töretlenül tör előre a listán. A fejlettebb ipari országban minden második ember a természetes fogyókúra alapjait kutatja.

Hogyan segíthetünk?

EAV módszerrel megállapíthatók azok az energetikai zavarok, hormonális eltérések, melyek a súlyproblémákhoz vezethetnek.

Tesztelhető személyre szabott homeopátiás-izopátiás kúra, mely támogatja a táplálkozási zavar megoldását.

Hagyományos laboratóriumi, szakorvosi vizsgálatokat kérünk a testsúlyeltérések következményeinek tisztázása miatt.

Kineziológiával, Bach virágterápiával segítjük a lelki okok tisztázását, enyhítését.

Nagyon fontos, hogy egyénre szabott speciális táplálkozási tanácsot adjunk, mellyel helyreállítjuk a szervezet egyensúlyát.

A testsúlyproblémák alapja, hogy genetikailag a tápanyagok raktározására vagyunk kódolva, hiszen az emberiség fennállása óta alapvetően nélkülözésnek, éhezésnek volt kitéve.

A jelenkor emberének azonban már az jelent kihívást, hogy hogyan tud ellenállni az ezerféle kísértésnek és bőségnek. Ez a konfliktus sokaknál pszichés táplálkozási rendellenességhez vezet.

Fontos látnunk, hogy az elhízás okai túlnyomórészt a helytelen életmódban és táplálkozásban keresendők és csupán kisebb részben valamilyen betegségben, genetikailag öröklött szabályozási zavarban.

Ez a tény hangsúlyozza saját felelősségünket!

Az elhízás okai:

  • A szervezetünk sav bázis egyensúlya felbomlott, sejtjeink nem kapják meg a szükséges tápanyagot, hamis ingereket produkálnak, annak érdekében, hogy még több zsírt termeljen (állandó éhség érzet).
  • A testsúllyal kapcsolatos problémák adódhatnak abból is, hogy az élesztő- és egyéb gombák megakadályozzák a táplálék megemésztését, felszívódását. Kialakuló tápanyaghiányok ténylegesen arra sarkalják a szervezetet, hogy plusz kilókat raktározzon".
  • Az újra és újra véráramba kerülő méreganyagok miatt a máj túlterheltsége nem képes lebontani a zsírokat és a cukrot.
  • A felborult egyensúly kimeríti a mellékveséket, ez alacsony energia szinttel jár, ami hozzájárul a hízáshoz.
  • A pajzsmirigy működési zavarai lelassítják az anyagcserét.
  • Azért van, mert a káros élesztő- és penészgombák túlzott mértékben elszaporodtak a szervezetedben. Így a zsír lerakódás könnyen megy, de a tőle való megszabadulás nehézzé válik.
  • Az egyensúly felbomlik, káros sejtek képződnek (gombák, mycotoxinok, rákos sejtek, stb.), okozva a legkülönbözőbb panaszokat és mellékhatásokat, ami lehet az elhízás, vagy bármilyen betegség.


Az elhízásnak számos következménye lehet:

Szív- és érrendszeri kockázat - érelmeszesedés következtében emelkedik a vérnyomás, amely viszont fokozza a szívinfarktus, agyvérzés kockázatát. A túlsúlyosoknál a szívbetegség kétszer gyakoribb, mint a normális testsúlyú embereknél.

Cukorbetegség - súlyos elhízás esetén a cukorbetegséggel összefüggő halálozás jelentősen, egyes források szerint akár 40 százalékkal emelkedik.

Ízületi megbetegedések - jelentősen fokozott testsúly egyre fokozódó terhet jelent az ízületekre, végül gyulladásos és sorvadásos megbetegedések alakulnak ki, ami erős fájdalommal és mozgáskorlátozottsággal jár.

Daganatos betegségek - egyes daganattípusok előfordulása akár hetven százalékkal is magasabb lehet elhízás esetén. Férfiaknál a vastag- és végbél-, valamint a prosztatarák kockázata nagyobb, míg a nőknél a nemi szervek daganatai és a mellrák esélye nő.

Légzőszervi megbetegedések - nagy testsúly egyre romló légzésfunkciókkal, fokozódó légszomjjal jár. Ez rontja a mindennapi teendők elvégzését, valamint a szexuális teljesítőképességet is.


Bejelentkezéshez kérjen időpontot: 06 (30) 651 2686 vagy 06 (1) 782 8583
Ha kérdése van:
Email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


Látogatottság

Oldalainkat 26 vendég böngészi

Simple File Upload v1.3

Uploading...
Please Wait!
Choose a file to upload
 
Refresh Captcha
Code: