Ekcéma kezelése

Viszkető, gyulladt, berepedezett bőr - nem kell együtt élnie vele!

Ne elégedjen meg a tüneti kezelésekkel!?Az ekcéma  az egész szervezetet érintő betegség, nem elegendő csak a tüneteket kezelni, sikerességét elérni a betegséget okozó belső okok felszámolásával lehet.

Ha csak a külső tüneteket kezeljük, azzal gátoljuk a szervezet öngyógyító és védekező feladatát, és még betegebbé tesszük a szervezetet.

Rendelőnkben EAV-diagnosztikával  meghatározzuk, hogy hol találhatók a szervezetben  azok a gócok, melyek  az tünetek kialakulásáért felelősek.

Megállapítjuk azokat mikróbákat, melyek a panaszok gyulladásos hátterét teremtik meg, feltérképezzük az allergéneket.

Személyre szabott, komplex módon összeállított homeopátiás kúra segítségével gyökeresen megszüntetjük a kiváltó okokat.

Segítünk a tápanyagok, vitaminok optimális összeállításában, melyek lehetővé teszik a szervezet belső egyensúlyának helyreállítását.

Az ekcéma az egyik leggyakoribb bőrbetegség, a világ népességének körülbelül tizede szenved valamilyen fajtájában. Allergiás jelenségek körébe sorolják, de - mint a legtöbb allergiás betegségné l - nem csak az allergén szerepel kiváltó okként.

Az ekcéma  az egész szervezetet érintő betegség, amit nem csak helyileg kell kezelni, igazából a szervezet védekezése, önsegítő intézkedése a fennálló probléma megszüntetésére.

Ha csak a külső tüneteket kezeljük, azzal gátoljuk a szervezet öngyógyító és védekező feladatát, és még betegebbé tesszük a szervezetet.Mi okozhatja az ekcémát?

Élelmiszer-allergia, a belek nem megfelelő működése, legyengült immunrendszer, gyenge fehérjeemésztés, ásványi anyag és vitaminhiány, kémiai vegyszerek és környezeti eredetű mérgek, elsavasodás.

Az atópiás ekcéma lehet örökölt hajlam is, a tünetek felerősödéséhez nagyban hozzájárul a stressz és a lelki megterhelések.


Az atópiás ekcéma tünetei:

Enyhébb esetben csak egy-egy testtájat, súlyosabb esetben szinte az egész testfelületet érintheti. Gyakran előrejelzője későbbi légúti megbetegedésekre való hajlamnak, valamit allergiáknak.

A bőr rendkívül száraz, viszket, a bőrfelület piros, gyulladt, előfordul, hogy gennyes hólyagocskák jelennek meg rajta, ill. baktériumok, gombák és vírusok is megtelepedhetnek a sérült bőrfelületen.


Kontakt ekcéma:

Kontakt ekcémánál a bőrgyulladást bármilyen a bőrrel érintkező anyag kiválthatja. Kisebb-nagyobb hólyagképződés, égő, viszkető érzés kíséri, a bőr száraz és megvastagszik.

Az ujjakon gyakran mély repedések keletkeznek, melyek fájdalmasak és elfertőződhetnek.


Bejelentkezéshez kérjen időpontot: 06 (30) 651 2686 vagy 06 (1) 782 8583
Ha kérdése van:
Email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


Látogatottság

Oldalainkat 28 vendég böngészi

Simple File Upload v1.3

Uploading...
Please Wait!
Choose a file to upload
 
Refresh Captcha
Code: