EAV / Voll Diagnosztikai vizsgálat

Valószínűleg ismerősen cseng az EKG kifejezés, amely a szív elektromos tevékenységét rögzíti, míg az EEG az agyban lejátszódó elektromos változásokat észleli és lejegyzi.


Az EAV Dermatron CLS diagnosztikai és terápiás készülék a szervezet elektromos potenciálját méri.
Olyan holisztikus szemléletű módszer, mely ötvözi az elektroakupunktúrát, a  nyugati orvoslást és a homeopátiát a 21. század technikai vívmányával, a számítástechnikával együtt.

Lehetőségünk van egy összetettebb diagnosztikai és kezelési stratégia kialakítására.

Akkor vagyunk egészségesek, ha szervezetünk energetikailag egyensúlyban van.  A betegségek a nem működő, zavart energiaáramlásból erednek. Kezelés során ezek az energiagátak feloldhatók, befolyásolhatók, kiegyenlíthetők.

Az elektroakupunkturás  állapotfelmérés elvi alapját Dr. Reinhold Voll kutatási eredményei képezik. A róla, Voll-mérésnek elnevezett eljárás során a kínai meridiánok, akupunktúrás pontok és a hozzájuk rendelt szabályzókörök alapján lehet tájékozódni a szervezet és az egyes szervek állapotáról.. A klasszikus kínai akupunktúra arra az alaptézisre épül, hogy az egészség záloga az élő szervezet energetikai egyensúlya. Dr.Voll ezen a nyomon indult el: feltételezte, ha veszi a kínai terápia eredményeit, majd hozzáadja a modern eszközöket,  akkor pozitív módon avatkozhat be a szervezet energiarendszerébe.


Számítógépes program segítségével, csaknem egy óra alatt feltérképezhető az emberi szervezet energetikai helyzete. Az eljárás holisztikus szemléletű módszer, tehát az egész szervezetet vizsgálja. Már akkor jelzi a szervezetben készülődő betegséget, amikor még nincs tünete, nincs pozitív laboratóriumi vagy más lelete.

A mérés során az ismert akupunktúrás pontokra ingeráramot bocsátanak, s közben egy speciális műszerrel mérik a szövetek vezetőképességét. Ezzel az adott pontokhoz és meridiánhoz tartozó szervek funkcionális állapotáról és szabályozhatóságáról kapunk képet. Számtalan problémára kaphatunk választ ezzel a diagnosztikai eljárással.

A mért eredmény nem valamely betegségre utal, hanem az adott szervnél, illetve szervrendszernél zavaró tényező jelenlétét mutatja. A zavaró tényezők gátolják a szervezet öngyógyító mechanizmusát.

A készülékkel könnyen lehet a kezeken, lábakon vagy a test bármely részén található akupunktúrás pontokon elektromos vezetőképességet mérni.


Mire alkalmas az EAV/Voll diagnosztika és terápia?

  • Budapesti rendelőnkben nem egész egy óra alatt az egész szervezet energiahelyzete feltérképezhető.
  • Krónikus betegségek okának tisztázására, mint pl. az allergia, a migrén, melyeket a nyugati orvostudomány nem tud kezelni
  • Góckutatásra - nagyon sok belgyógyászati, allergológiai, reumatológiai, bőrgyógyászati, nőgyógyászati (meddőség) betegség hátterében valamilyen rejtett gócot sikerült igazolni! A szervezetben lévő góc tünetszegény, csak a szervezetre gyakorolt általános hatása jelentkezik, mint pl. hőemelkedés, vérszegénység, gyengeség, fáradékonyság, levertség, idegesség, alvászavar, reumatikus ízületi panaszok.
  • Megelőzésre, hogy a betegséget már a korai szakaszában felderítsük, amikor még a hagyományos orvosdiagnosztikai eljárással szinte semmi-nemű elváltozás nem észlelhető. A vizsgálat egészséges embereknek is évente ajánlott!
  • Meghatározható a megfelelő homeopátiás, izopátiás szer a beteg számára, mellyel helyreállítható a szervezet megbomlott egyensúlya mellékhatások nélkül.
  • Kimutathatók a fogteszt segítségével a foggócok, a szájba került idegen anyagok (híd, fém, korona, porcelán, gyökértömő anyag stb.) zavaró hatásai is.
  • Meghatározhatók az allergia teszt elvégzésével azok az élelmiszerek,nehézfémek, adalékanyagok, melyek allergiás tüneteket (pl. ekcéma, emésztési zavarok) okoznak a szervezetben.

Bejelentkezéshez kérjen időpontot: 06 (30) 651 2686 vagy 06 (1) 782 8583
Ha kérdése van:
Email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


Látogatottság

Oldalainkat 43 vendég böngészi

Simple File Upload v1.3

Uploading...
Please Wait!
Choose a file to upload
 
Refresh Captcha
Code: