Crohn betegség kezelése

Crohn betegség kezelése


EAV-diagnosztikával  megállapítjuk a szervezet  energetikai helyzetét,

feltárjuk, hogy hol fordulnak előgyulladásos gócok, megállapítjuk, hogy mely baktériumok, vírusok, gombák okozzák a problémát.

A mérés során megállapítjuk, hogy melyek azok a homeopátiás, izopátiás szerek, melyekkel a kórokozók aktivitása megszüntethető, és eredményesen enyhítik a tüneteket, illetve segítik a tünetmentes időszakok meghosszabbítását,

Kineziológia segítségével feltárjuk azokat a lelki tényezőket, melyek a betegség fellángolását eredményezik

A kezelést organikus táplálékkiegészítőkkel, Schüssler-sókkal, és Bach virágterápiával  egészítjük ki, hogy segítsük a bélflóra regenerálódását.

A kezelés  hagyományos gyógyszerek szedése mellett is végezhető!


Szelíd gyógymódokkal, mellékhatások nélkül!


A Crohn betegség tünetei:

A betegség lefolyását a heveny fellángolások és a változó hosszúságú tünetmentes periódusok jellemzik.

A betegség kezdete sokszor tünetszegény: évekig tartó hasi fájdalom, időszakos hasmenés,  jellegzetes a jobb oldali alhasi fájdalom, amely főképpen étkezés után jelentkezik, hőemelkedés, rossz közérzet, fogyás, étvágytalanság jellemzi.

A vékonybél bizonyos szakaszainak a megbetegedése hasmenést, fogyást, létfontosságú tápanyagok felszívódási zavarát okozhatja.  

Speciális hiányállapotok tüneteivel is kell számolni (pl. kalcium és/vagy káliumhiány esetén izomgörcsök, vashiány, B12 vitaminhiány esetén vérszegénység, bármilyen idegrendszeri tünet stb.).

A vastagbél érintettsége esetén elsősorban a véres hasmenés dominál, és a fájdalmat a gyulladt bél rendellenes összehúzódása okozza. A visszatérő lázas állapotot a bélfal mélyebb rétegeibe behatoló baktériumok okozzák.

A Crohn betegség kialakulásának okai:

Genetikai tényezők: a betegség ugyan nem örökletes, de létezik egy bizonyos genetikai fogékonyság, melynek következtében a bélnyálkahártya ellenálló képessége csökken.

Pszichológiai tényezők: a stressz kiválthat akut fellángolást, illetve ronthatja az állapotot.

Fertőzések: Mycobacterium avium baktérium- fertőzött marhák tejével kerülhet a szervezetbe -, a Listeria és a Yersinia baktériumok- a hűtve tárolt élelmiszerekben rendszerint jelen vannak - elősegítik a betegség kialakulását.

Étkezési szokások

Gyógyszerek, antibiotikumok

Dohányzás: Dohányosoknál háromszor nagyobb valószínűséggel alakul ki Crohn-betegség.

Immunológiai zavarok


A Crohn-betegség esetleges szövődményei:

Leggyakoribb szövődményei a hiánybetegségek, vérzés, vérszegénység, általános testi leromlás, bélszűkület, bélelzáródás, valamint a sipolyképződés a bél és más belső szervek, ill. bőrfelület között.
Bejelentkezéshez kérjen időpontot: 06 (30) 651 2686 vagy 06 (1) 782 8583
Ha kérdése van:
Email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Látogatottság

Oldalainkat 44 vendég böngészi

Simple File Upload v1.3

Uploading...
Please Wait!
Choose a file to upload
 
Refresh Captcha
Code: