Betegeink mondták


Egy betegem esete, aki úgy érzi, hogy részese voltam a gyógyulásának:

" Csodák pedig vannak. Az egyik ilyen csodám, a párom, akivel fél évi ismeretség után házasodtunk össze, ennek már hat éve, de az egyik legjobb döntés volt, amit valaha hoztam. A gyermekáldásra azonban várnunk kellett. Hosszú éveken át minden hónap egy újabb kudarc élmény volt a számunkra. Vizsgálatok hosszú sora után végül azt a tanácsot kaptuk, hogy egy másik nő petéjét felhasználva próbáljunk meg teherbe esni, mert az enyémek úgy tűnik fogyóban vannak és nem igazán életképesek.

Ekkor keresztezte utunk dr. Márián Alexandrával. Homeopátia? 

Nagyon szkeptikus voltam, de nem volt mit vesztenem. Pontosan betartottam minden javaslatot, amivel a doktornő ellátott, és Ő -a leleteimet látva is - biztos volt abban, hogy öt hónapon belül itt baba lesz....Öt hét múlva boldogan jelentkeztem nála egy pozitív terhességi teszttel. A nőgyógyászom szerint orvosi csoda történt. A kisfiunk időre, egészségesen született öt óra vajúdás után - jelzem szorgalmasan szedtem a szülést könnyítő homeopátiás szereket is.- 

Figyelem! A kezelés mellékhatásokkal járhat....Úton a második baba. Egy éven belül két gyerek, mikor két éve még azon keseregtem, hogy meddő vagyok. Igaz, hogy sok-sok ima előzte meg ezt a kisbabát és hitünk szerint Isten a doktornőt használta fel a válaszához ezert Neki is jár a köszönet minden alkalommal, amikor a történetünkről beszelünk. 

Nagyon köszönjük, doktornő! 

L-B Orsolya (2015. június)
"Az én történetem kb. 12 évvel ezelőtt kezdődött. Mindig víg kedélyű, energikus, vidám ember voltam. Míg a szervezetem nem jelzett, hogy valami nincs rendben. A testem különböző részein (mell, hónalj, orr, fül) csomók alakultak ki, ami rendkívül nagy fájdalommal járt és mindig műtéti beavatkozás volt a vége. Ez lelkiekben is megviselt. Több évig orvostól-orvosig jártunk keresve a megoldást a gyógyulásra, de csak átmenteti segítség volt a gyógyszeres kezelés, mert újra és újra visszajöttek a csomók a testem más-más területén. Míg egy nap egy női magazinban olvastam egy hirdetést a Voll diagnosztikáról, de akkor már nagyon rossz fizikai és lelki állapotban voltam.

Felhívtam a klinikát ahol késő kaptam időpontot, de kértem, hogy egy orvossal szeretnék beszélni s akkor Márián doktornő meghallgatott és 2 nap múlva már fogadott is. Először vettek kezelésbe egészben holisztikus szemlélettel a teljes szervezetemet átvizsgálva. Türelmesen végighallgatott, hogy mély fájdalommal és lelki gyötrődéssel küzdők e gócok miatt. Rendkívüli szimpátiája, mosolya megnyugtatott és türelemre intett. Megtalálta, hogy hol vannak a testemben azok a gócok, amik okozzák ezeket a betegségeket. Rendkívül boldog voltam! Beszélgetésünk olyan megértést és nyugalmat, reményt adott, hogy azonnal elkezdtem a 2 hónapos kúrát.

Azok a dudorok, amik éppen a fülemben és az orromban voltak, hamarosan kezdtek visszahúzódni, a kilók szinte repültek rólam. Szép lassan a nagy fájdalmak is megszűnőben voltak. Márián doktornő többször is felhívott telefonon, érdeklődött, hogy hogy vagyok. Végtelenül jól esett, akkor abban a lelki állapotban "gyógyszerként" hatott rám. Néhány kúra után tünetmentes voltam, de ő továbbra is tartotta velem a kapcsolatot és rendszeresen visszarendelt, hogy ellenőrizze állapotomat. 2 évvel ezelőtt kiderült, hogy egy komoly agyi elváltozást találtak az agyamban. Nagyon megijedtem, rögtön felhívtam a doktornőt, aki megvizsgált és mondta, hogy ő csak átmeneti segítséget tud nyújtani, de nekem ettől többre, van szükségem ezért kérte ismerős kollegáinak segítségét.

Nagyon köszönöm, hogy segített nekem, hogy erőt adott és mellettem állt, sok-sok éven keresztül, éreztem, hogy mindent megmozgat azért, hogy nekem jobb legyen és meggyógyuljak. Ez mindennél többet ért. Azóta hála istennek jobban vagyok és ebbe nagy-nagy segítséget adott Márián doktornő.

Ezen történet megírásával szeretnék neki köszöntet mondani. Szeretettel és tisztelettel szeretném őt jelölni az év orvosa díjért!"


Aláírás: N.A.


2010-ben jártam először Márián Alexandra doktornőnél Voll-féle vizsgálaton. Ekkor már évek óta próbálkoztunk a férjemmel, de nem estem teherbe.

Ő volt az első, aki kimutatta, hogy inzulin rezisztenciám van, mely ekkor még ismeretlen volt számomra. A doktornő felhívta a figyelmem az inzulin rezisztencia káros hatásaira és dietetikai tanácsadást javasolt. Először megpróbáltam magam változtatni az étrendemen, de eredménytelen volt. 2011 nyarán részt vettem Lázár Sára dietetikai tanácsadásán. Ezt követően megváltoztattam az étrendemet és heti 2-3 alkalommal eljártam kocogni. 1 hónappal a tanácsadás után kiderült, hogy babát várok.

2011 tavaszán a doktornő támogatásával a Gynevac injekciót is megkaptam, mely szintén segíthetett. Hálásan köszönöm a doktornőnek a segítségét és tanácsait!


Aláírás: K.É.


2010 tavaszán egy nagyon stresszes időszakot követően emésztési problémával küzdöttem. Minden étel hasi panaszokat és allergiás reakciót váltott ki, Három hónapig csak sós krumplit és háztartási kekszet tudtam enni. Komoly kivizsgálások után, antibiotikus kezeléseket kaptam, de a panaszaim nem múltak.

Márián doktornőt kerestem fel, aki hihetetlen alapossággal egy órán belül felállította a diagnózist és adta oda a homeopátiákat, melyek három hét után elindították gyógyulási folyamatot. Két hónap után teljesen gyógyultnak érzem magam és ezúton szeretném megköszönni a Doktornő szakmai tudását, profizmusát, empátiáját. Egy igazi orvos, GYÓGYÍTÓ, aki a betegséget a test és a lélek oldaláról is látja, valószínűleg ezért ér el gyors sikereket.


Csontos Katalin


Márián Alexandra doktornő segítségével sikerült kigyógyulnom a szivárványhártya gyulladásból. A betegségem során két hónapig feküdtem a gyulai kórházban, de sajnos nem gyógyultam. Naponta injekciózták a szemem és szteroidot kaptam infúzióba, később tablettába. Azután a debreceni szemészet klinikán kezeltek, de a legkisebb vírusos fejlődéstől visszatért a szivárványhártya gyulladás. Amikor egyszer végre sikerült egy nyugalmi időt elkapni megkerestük Márián doktornőt, mert tudtuk, hogy ő már régen foglalkozik Voll-diagnosztikával. Megállapította, hogy az összes belső szervem gyengült, betegség közeli állapotban van. Valószínű, hogy a szteroid hatása is volt ez a nagyfokú gyengeség. Egy évig kezelt a doktornő. Először kéthavonta jártam vissza és mindig jobb eredményeket kaptam. Egyre kevesebb homeopátiás szert kaptam. Az elmúlt télen már csak a szememet és ízületeimet kellett védenünk. Ez év tavaszán teljesen gyógyultnak nyilvánított a doktornő és már nem kell szednem semmit és érzem én is, hogy tökéletesen jól vagyok.
Elpanaszoltam a doktornőnek, hogy a lovam allergiával küzd és kaptam tőle homeopátiás szert, próbáljam ezzel kezelni, mivel nem hatottak rá a gyógyszerek. Jelenleg csak ezt kapja a lovam és tünetmentes.
Nagyon hálás vagyok Márián Alexandra doktornőnek a sikeres gyógyulásomért.


Petrezselem Dorottya, 2010


Korábban állandó légúti problémákkal küszködtem, amelyet por és különböző fa pollen allergiám csak tovább súlyosbított. Márián doktornő mycoplasma pneumoniae fertőzést tesztelt ki nálam, amelyet a laboratóriumi vizsgálat is igazolt. Ez a fertőzés súlyos tüdőgyulladást okozhat, de megfelelő antibiotikus kezeléssel sikerült megszüntetni. Az allergiám a homeopátiás kezelésnek köszönhetően teljesen tünetmentessé vált.
Néhány hónapja gyomor probléma miatt kerestem fel a rendelőt. A kitesztelt homeopátiás szernek köszönhetően, már pár nap után jelentős javulást tapasztaltam.


Aláírás: T.A.


Allergiás panaszaim egyre súlyosbodtak, de gyógyszereket nem akartam szedni. Végül feleségem hosszas unszolására elmentem Márián doktornőhöz, bár nem hittem sem a vizsgálatban, sem a kezelés eredményességében. Anélkül, hogy a Doktornő panaszaimat ismerte volna, megállapította, hogy allergiám mellett, probléma van a derekammal és a vastagbelemmel. Mivel az allergiára kapott szerek jelentősen javították állapotomat, kezdtem hinni a kezelésben. Márián doktornőnek is köszönhetem, hogy elmentem vastagbél vizsgálatra, így még időben sikerült a daganatot felfedezni és megoperálni.


Aláírás: T.I.


Hálás köszönet Dr. Márián Alexandrának. 1986 óta pollenallergiás voltam, 2005-ben ételallergia is társult hozzá. Az orvosok azt mondták gyógyszer nincs az ételallergiára csak épp azt nem mondták, hogy akkor mit egyek, mert évről-évre napról-napra bővült sajnos és már alig volt étel, amit ehettem.
Ezután találtam meg a doktornőt, aki szívvel lélekkel és homeopátiával kigyógyított problémámból. 2009 óta már nem szedek antihisztamint és ehetem azokat az ételeket, amit 5 évig nem ehettem. Jó érzés újra enni a sok éhezés után, borzasztó volt, mint egy rémálom. A mai napig attól félek, hogy ez csak egy álom. Az életem kaptam vissza! Örökké hálás leszek érte.


Tisztelettel: Zátrok Lajosné
2011.06.09


2004-ben kezdődtek a problémáim.Állandó hasi görcsök,folyamatos hasmenés nehezítette meg az életemet.Kivizsgálásokra kezdtem járni,minden vizsgálatomnak negatív eredménye volt.A papírok szerint jól voltam,csak én éreztem magam egyre roszabbul.Kb 20 kilót lefogytam,és pánikbetegség tört rám,az itteni orvosaim szerint pszichés alapon fogytam,de én éreztem hogy valami nincs rendben odabent.Végül a lányom hívta fel a figyelmemet egy homeopátiás kezelésre,így jutottam el Dr Márián Alexandra doktornőhöz.Az első vizsgálatok után kiderült,hogy a beleimben candida gomba van,és diverticulózis,epehólyaggyulladás,a gyomromban helicobacter fertőzés és gyomorfekély.A vizsgálatok teljesen fájdalommentesek,és a gyógyítás emberközpontú.Homeopáthiás szerekkel gyógyítanak,de ha szükség van kémiai gyógyszerekre akkor azt is belevonják.Rám különösen nagy hatással volt Alexandra doktornő türelme és kedvessége.Hosszan tartó volt a gyógyulás mert nagyon rossz állapotban voltam,de ma már teljesen jól vagyok.Azóta családtagjaimat is elvittem a doktornőhöz.Ezúton mondok köszönetet Alexandra doktornőnek,és mindenkinek csak ajánlani tudom.


Tisztelettel: N.E

Látogatottság

Oldalainkat 33 vendég böngészi

Simple File Upload v1.3

Uploading...
Please Wait!
Choose a file to upload
 
Refresh Captcha
Code: