Axi Babák


Noel

2015 január 3 született, 3120 grammal


Csodák pedig vannak. Az egyik ilyen csodám, a párom, akivel fél évi ismeretség után házasodtunk össze, ennek már hat éve, de az egyik legjobb döntés volt, amit valaha hoztam. A gyermekáldásra azonban várnunk kellett. Hosszú éveken át minden hónap egy újabb kudarc élmény volt a számunkra. Vizsgálatok hosszú sora után végül azt a tanácsot kaptuk, hogy egy másik nő petéjét felhasználva próbáljunk meg teherbe esni, mert az enyémek úgy tűnik fogyóban vannak és nem igazán életképesek. Ekkor keresztezte utunk dr. Márián Alexandráéval.  Homeopátia? Nagyon szkeptikus voltam, de nem volt mit vesztenem. Pontosan betartottam minden javaslatot, amivel a doktornő ellátott, és ő -a leleteimet látva is -biztos volt abban, hogy öt hónapon belül itt baba lesz... Öt hét múlva boldogan jelentkeztem nála egy pozitív terhességi teszttel. A nőgyógyászom szerint orvosi csoda történt. A kisfiunk időre, egészségesen született öt óra vajúdás után - jelzem szorgalmasan szedtem a szülést könnyítő homeopátiás szereket is. Figyelem! A kezelés mellékhatásokkal járhat... Úton a második baba. Egy éven belül két gyerek, mikor két éve még azon keseregtem, hogy meddő vagyok.
Igaz, hogy de sok-sok ima előzte meg ezt a kisbabát és hitünk szerint Isten a doktornőt használta fel a válaszához ezert Neki is jár a köszönet minden alkalommal, amikor a történetünkről beszelünk. 
Nagyon köszönjük, doktornő!
L-B Orsolya (2015 június)




Megszületett Szabó Mátyás 2014.06.15-én




Horváth Hanna

2014.05.25. 13.40 órakor született, 2250 grammal


                     



Pelyva Ágota


2013.11.28.



Szabó Mátyás

29. heti UH felvétel képe
2014.07.10-re vagyunk kiírva :)


 



Horváth Lili




Danka Krisztina és az Axi-medica sztori:

Dr. Márián Alexandrával több, mint 10 éve találkoztam. Akkoriban persze nem a gyermekvállalás érdekelt, főiskolás éveimben jártam, amikor a gyermekkorom óta kínzó ekcéma olyan mértékben terjedt el rajtam, hogy az utcára sem voltam hajlandó kimenni. Az arcom, a karjaim, a lábam, hátam, mindenem sebes, véres volt a hegektől, vakarástól, mindezt 20 évesen, szinte egyik napról a másikra. Ez persze testileg és lelkileg is megterhelő volt, így depresszió, hajhullás, egyéb betegségek is megtaláltak, a tanévet sem sikerült befejeznem. Orvostól orvosig jártunk, persze szteroidok tömege került a szervezetembe, de nem lett jobb. Végül rátaláltunk a Doktornőre és anyukám unszolására adtunk egy esélyt az alternatív orvoslásnak. Életem legjobb döntése volt, bármennyire is nem akartam hinni benne. Eleinte bevettem ugyan a bogyókat, de nem nagy lelkesedéssel, és a második kezelésre el sem akartam menni, bár anya győzködött, hogy tudtuk, hogy egy nem lesz elég, csináljam végig... Végigcsináltam és nem hittem el, amikor javulást vettem észre magamon. Gyakorlatilag a harmadik kezelésre már szinte nem volt tünetem. Mivel sok éven át tünetmentes voltam, elkezdtem hanyagolni a kontrollt és a bogyók szedését. 2009-ben Alexandra felhívta a figyelmemet az inzulinrezisztenciára és javasolt egy terheléses vizsgálatot is. Az eredményeim megdöbbentően rosszak lettek, de elkövettem azt a hibát, hogy a leletemet csak az akkori nőgyógyászomnak mutattam meg, aki pedig nem tartotta szükségesnek a kezelést. Persze milyen az ember, ha nincs nagy vész, nem is kell vele foglalkozni, hát hanyagoltam én is. 2011-ben aztán férjhez mentem és előtérbe került a baba kérdés. Egy ideig nem tartottam kórosnak, hogy hónapról hónapra semmi eredmény, de aztán elhatároztuk, hogy megvizsgáltatjuk magunkat. Itt persze kiderült, hogy az IR elhanyagolása cukorbetegséghez vezetett nálam, már nem csak az inzulinrezisztencia érték volt kb 150-szerese a normálnak, hanem a cukor is 16-ot mutatott. Nagy adag gyógyszert kaptam rá, és az inzulinozás lebegett a fejem felett, amikor persze kétségbeesésemben kit hívok: természetesen Dr. Márián Alexandrát. A homeobogyóknak és persze a megváltoztatott étrendnek köszönhetően egy év alatt állt be a cukor és az inzulinrezisztencia arra az értékre, hogy a gyógyszert minimumra csökkentve a próbálkozás meghozta az eredményét. Terhességem 12. hetétől már nem szedem a gyógyszereket, csak a kis bogyókat, bár szigorú diétán vagyok, de az inzulinozást megúsztam. Pocaklakó jól érzi magát, nem is kisebb, nem is nagyobb, mint az elvárt, mikulás napján talán meg is láthatjuk végre!
Az évek alatt nem csak engem kezelt a csapat, testvérem, édesanyám is jár már rendszeresen a Doktornőhöz, sőt sok elégedett barátunk is.
Sok mindent köszönhetek Alexandrának és Csapatának, szavakban ki sem lehet fejezni, ezert csak annyit tudok mondani, hogy köszönök Nektek mindent és további sikerekben gazdag éveket kívánok!




                                                                                                                                                                                                        D. Krisztina


 






Gyúri Benedek

Az én történetem 2009 tavaszán kezdődött, amikor a karjaimon és a lábaimon nagyon viszkető kiütések voltak. Több bőrgyógyásznál is jártam, akik egymástól eltérő diagnózisokat állítottak fel. Az egyik vérvétellel kimutatta, hogy candida fertőzésem van. Ekkor eljutottam egy homaopátiával is foglalkozó, amúgy gyerekorvos doktornőhöz. Nos ő szinte eltemetett. Közölte, hogy azonnal hagyjam abba az akkor 1,5 éves kislányom szoptatását, akit már amúgy sem kellene szoptatnom, szerinte egyévesen el kellett volna választanom. Hát nekem már ez a hozzállás sem volt szimpatikus, főleg nem egy gyerekorvostól. Majd nagyon szigorú diétára akart fogni. Annyit megtettem, hogy nem ettem édességet, élesztőt, fehér lisztet, de ennél szigorúbb dologra nem voltam hajlandó, az elválasztásra pedig végképp nem. Ekkor a háziorvosom ajánlotta, hogy talán érdemes lenne kipróbálnom a voll-diagnosztika módszerét, amivel kapcsolatban már neki is vannak pozitív tapasztalatai. Így jutottam el Dr. Márián Alexandrához, aki az első pillanattól kezdve nagyon szimpatikus volt nekem.
A vizsgálat során kiderült, hogy több helyen is probléma van a szervezetemben. Az egyik nem meglepő módon a vastagbél teljes szakasza volt. A doktornő elmondta, hogy a bélflórámban felborult az egyensúly, valószínűleg tényleg elszaporodtak ott a candida gombák. A gyomrom is problémásnak találtatott, itt azonban további vizsgálatokra volt szükség. Egy vérvizsgálat ki is mutatta a helicobacter baktériumokat. Ez pedig azt jelentette, hogy antibiotikumot kell szednem, mert erre sajnos nem lenne elegendő a homeopátiás kezelés. Amikor 2 hónap múlva megjelentem a kontroll vizsgálaton, legnagyobb meglepetésemre a bélrendszerem teljesen rendbejött, a gyomrom viszont sajnos továbbra sem volt túl jó állapotban, így el kellett kezdenem az antibiotikum kúrát. A kúra befejezése után úgy döntöttünk, hogy a szervezetem most már van olyan állapotban, hogy nyugodtan jöhet egy újabb várandósság. Rögtön az első hónapban meg is fogant a kisfiam.
Azonban itt még nem ért véget a doktornő közreműködése a kisfiam világrajövetelében. Szinte a terhesség első hetétől kezdve folyamatosan valamilyen hüvelyfertőzésem volt. A nőgyógyászok szerint a terhesség alatt ez sajnos teljesen természetes, de engem igencsak zavart, hogy folyamatosan valamilyen kúpot használok. Természetesen biztosítottak arról, hogy ettől nem lesz semmi baja a kisbabámnak. Közben a doktornőnek is elmondtam a panaszaimat, aki felajánlotta, hogy megnéz a géppel, csak erre a területre összpontosítva. Miután elkezdtem szedni a bogyókat, hamarosan el is múltak a panaszaim és láss csodát, a terhességem hátralévő részében nem is volt többet semmilyen hüvelyfertőzésem.

Azt hiszem, bátran állíthatom, hogy a doktornőnek nagy szerepe volt abban, hogy 2010. június 10-én tökéletesen egészségesen megszületett az én 3930 grammos, 58 cm-es „kisfiam”. :)

               



Varga Botond

               



2011. december 14-én megszületett:
K. Pál (2990 g, 53 cm) és K. Lukács (2720 g és 49 cm).




H. Dóra

2012 augusztus 3-án születtem, 3020 grammal és 51 centivel. 

 



Cz. Gergő

A Márián doktornő által végzett Voll diagnosztikai vizsgálatról az interneten szereztem tudomást. Akkor már közel egy éve komoly emésztési problémákkal küzdöttem. Részt vettem számos gastroenterológia vizsgálaton, ahol szerencsére nem találtak komoly problémát, azonban közel 20 kg-ot fogytam és az immunrendszerem jelentősen legyengült. Betegségemet megelőzően nem hittem a hasonló vizsgálati módszerekben, de látva, hogy az orvostudomány nem tud megoldást találni, és különféle gyógyszerekkel „kísérleteztek”,  úgy gondoltam más gyógymódot kell találnom.  A doktornő első vizsgálata alkalmával, problémám meghallgatását követően feltérképezte a szervezetem állapotát és összeállította részemre a személyre szabott homeopátiás kúrát. A bizalom már akkor kialakult, hiszen nem említettem meg (nem tartva fontosnak), hogy többször is voltam fogorvosnál fogérzékenység miatt, a vizsgálati gép azonban jelezte, mint gócpontot. Az egyik fogam gyökérkezelésre szorult. Egy hónappal a kúra elkezdését követően, betartva a homeopátia alkalmazása során fontos dolgokat, számomra csoda történt. Ismét jó ízűen tudtam enni, jelentősen csökkent a puffadásom. Természetesen ezt követően is rendszeresen jártam kontroll ellenőrzésekre és a szereknek köszönhetően hónapról hónapra egyre jobban éreztem magam. Már csak egy dolog hiányzott az életünkből a kisbaba, amely azonban több évnyi várakozás után, a doktornő jelentős támogatása mellett, a homeopátiás szereknek köszönhetően is idén tavasszal megfogant.

Nagyon szépen köszönöm a doktornőnek a sok-sok segítséget, támogatást és biztatást!

M.A.

   
 


K. Zsombor

2012 december 25-én születtem, 3200 grammal és 51 centivel 


   






                                                          



Látogatottság

Oldalainkat 6 vendég böngészi

Simple File Upload v1.3

Uploading...
Please Wait!
Choose a file to upload
 
Refresh Captcha
Code: