Asztma kezelése

Nem kell szenvednie a fulladástól, éjszakánként ülve aludnia!

Az asztma gyógyítása során komplex kezelést alkalmazunk, hogy ne csak a tüneteket kezeljük, hanem megszüntessük az okokat is!

Megállapítjuk azokat a kórokozókat, gócokat is, melyek az asztma hátterében állhatnak, valamint az esetleg fennálló egyéb betegségeket, melyek befolyásolhatják a tüdő működését.

Megállapítjuk, hogy a légutakban nem telepedett meg az asztmát súlyosbító kórokozó, nincs-e egyéb allergiás jelenség a légutakban

Személyre szabott homeopátiás-izopátiás kúrát állítunk össze, mely a panaszok enyhülését hozza, segít a betegséggel kapcsolatba hozható kórokozók (pl.Mycoplasma pneumoniae, Chlamydia pneumoniae) legyőzésében

A betegség hátterében sokszor fedezhetők fel lelki tényezők, melyeknek feltárása a  kineziológia segítségével történik

Segítünk változtatni az étkezési szokásokon, tápanyagok, nyomelemek, szükség esetén a réz-cink arány helyreállításában.


Forduljon hozzánk, megszabadíthatjuk nehézségeitől!


Mi az asztma?

A hörgők (légutak) krónikus gyulladása, ami a légutak bedagadását és összeszűkülését okozza. Ennek eredményeképpen pedig a légzés nehézzé válik.

Nem allergiás asztmában nincs kimutatható immunreakció, a rohamok kialakulását a hörgők izomzatának túlérzékenysége, illetve a nyálkahártya közvetlen irritációja váltja ki.

Az allergiás eredetű asztmában a tünetek megjelenésében elsődleges szerepe van a hörgők idült gyulladásának.


Az asztma főbb tünetei:

A légáramlás sebessége lassul, ezért köhögési inger alakul ki főleg éjszaka.

A legkellemetlenebb tünetek a nehéz légzés, a légszomj, és ezekből adódóan a fulladás érzése. Az enyhe esetben a tünetek spontán szűnhetnek, akár pár perc alatt is, de lehet órákig tartó roham is. Súlyosabb esetben a fulladásérzés olyan nagyfokú, hogy azonnali gyógyszeres kezelés szükséges.


Az asztmát kiváltó leggyakoribb kiváltó, illetve súlyosbító tényezők:

Allergia házi poratkára, élelmiszerekre (tej, tojás, szója, hal, mogyoró), tollra, állati szőrökre, házi penészre, fa- és virágpollenre, gyomokra, füvekre.

Légúti vírusfertőzés, légszennyezés, cigarettafüst, időjárás-változás, fizikai terhelés, lelki- és emocionális megterhelés.

Komplex energetikai szemlélettel felfedezhetők olyan egész szervezetet érintő zavarok, melyek a betegség fenntartásában, súlyosbodásában szerepet játszanak.


Bejelentkezéshez kérjen időpontot: 06 (30) 651 2686 vagy 06 (1) 782 8583
Ha kérdése van:
Email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


Látogatottság

Oldalainkat 14 vendég böngészi

Simple File Upload v1.3

Uploading...
Please Wait!
Choose a file to upload
 
Refresh Captcha
Code: